ER DETTE SLUTTEN?

Hei alle sammen. Nå kommer et innlegg jeg aldri trodde jeg skulle skrive... Jeg har nemlig bestemt meg for å slutte å blogge. Wow. 


Helt siden jeg startet å blogge, har jeg skjønt at blogging ikke er noe for meg. Jeg poserer ikke bra foran kamera, jeg orker ikke ta bilde av hva jeg har på meg, og jeg vil helst ikke kjede dere med hva jeg spiser. Det jeg har funnet ut, er at blogging faktisk bare funker for de som er spesielt interessert. Det å være blogger handler også om å være åpen med lesere om livet, og dele hver minste detalj i livet sitt. Jeg har bevisst latt dere slippe det, og heller fokusert på å gjøre ting gøy. Det funka kanskje i noen måneder, før enkelte begynte å si at jeg ble kjedelig. Det skjønner jeg jo, for det finns faktisk ingen personer som kan klare å være morsomme i 3 innlegg om dagen, hver dag, på kommando. Jeg har levd med et evig press (ja, dramatisk), som har tatt mye av kreftene mine. Jeg har følt meg kvalm hvis jeg har skrevet et dårlig innlegg, jeg har følt meg uinteressant, og jeg har blitt lei meg av å ikke kunne nå opp til mine egne mål. Jeg klarer desverre ikke å tilfredsstille alle. Jeg forstår jo også nå at rosabloggerene uansett kommer til å være mer interessant enn jeg noen gang kommer til å bli. Jeg sier ikke at jeg har noe i mot de (jeg elsker de faktisk), jeg bare sier at de har noe ikke jeg har (bedre kamera, neida). Men ja, dere skjønner nok hva jeg vil frem til.


Jeg var egentlig ganske lei av å blogge etter 2 uker, men så hadde jeg noen fantastiske mennesker som likte bloggen min, og valgte å holde meg i livet. Dere som har støttet meg, sagt fine ord, likt bildene mine, kommentert, kommet bort til meg på gata osv, i love u. Livet mitt har seriøst blitt forandra, og det er litt sykt bare pga en blogg. Vi har hatt noen fine stunder sammen, folkens. Jeg har lagt ut innlegg, og dere har lest de. Det er det jeg kaller vennskap. 


Jeg har også funnet ut av at dette "luksus-livet" som blogger, ikke er noe som passer meg. Jeg følte meg dum hver gang jeg fikk en ny pakke i posten, og jeg hatet å gå ut fra en butikk/frisør og vite at jeg ikke skulle betale. Jeg er sånn som heller vil gi litt ekstra, enn å gå uten å gi fra meg noe. Det suger jo selvfølgelig at jeg må betale for meg selv fra nå, men det er faktisk verdt det. Jeg skjønner også at dette livet er noe mange ønsker seg, men for meg var ikke dette det som gjorde meg "glad". Jeg trenger mer enn popularitet og gratis-ting i livet mitt.

 

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke dere for at jeg fikk denne muligheten. Uten dere lesere hadde jeg ikke fått denne muligheten. Jeg er utrolig glad for at jeg har fått oppleve dette eventyret. Hvis jeg har hjulpet noen av dere fine lesere til å ta seg selv litt mindre høytidelig, så har jeg fått fram mitt poeng! Vær dere selv!!

Vi snakkes alle sammen. Husk at jeg er fortsatt den samme personen som alltid, bare litt brunere atm... Men ja, hvis det er noe du lurer på, så er det bare å sende meg en melding eller noe. Og så til slutt, for å lette på stemninga; da havna jeg visst på sisteplass <3

 

Amen


12.03.2014 kl.20:09

Så synd

Astrid

12.03.2014 kl.20:11

Lykke til videre, det har vært morsomt å følge deg :)

Marita

12.03.2014 kl.20:13

Lykke til videre! :) KOS deg med studier. <3

Line

12.03.2014 kl.20:16

Skjønner at det er stort press på deg, og bare ved å lese bloggen din har jeg bygget opp selvtilliten min mere og mer. Men en blogg skal ikke ødelegge DEG mere som skriver av bloggen.

Du har vært så utrolig tøff, og er ikke mange som tør å skille seg ut slik du har gjort. -Og JA! jeg digger deg!!

Når jeg leste startet av innlegget tenkte jeg inni meg at "søren! hu må ikke slette insta'n sin!" noe jeg leste etterpå at du ikke ville gjøre :D YAY!!

Det har vært utrolig kult å følge bloggen din,og håper du får et fantastisk liv videre i Oslo:)

puss puss

12.03.2014 kl.20:16

Jeg vil begynne å si gratulerer med dagen som var.:-) du har vært en veldig stor inspirasjon for meg, du klarer å vise hvem den egentlige Sara er og du har gjort at jeg har klart å være meg selv mye mer. Du er superflink til å få folk til å ikke være redde for å vise hvem de egentlig er og det er en ting bare du klarer å gjøre! Det klarer ikke de falske rosabloggerene!:-/ ja, jeg vet at det er ditt valg å legge ned bloggen, og jeg vet at du ikke er så stor " fan " av å blogge lenger. Men jeg ville bare si at hvis du fortsetter å blogge så kommer du til å få enda fler folk som har deg som sitt idol. Sånn som de er for meg! :-) glad i deg Sara, selv om jeg ikke kjenner deg. Hvis du gidder p svare meg så kan du sende meg,et direkte bilde på instagram. Jeg heter mia_e_h :-/

12.03.2014 kl.20:30

Det var synd, men det viktigste er at DU har det bra. Jeg har fulgt med på bloggen din, og funnet en person som faktisk er ganske lik meg :o

Jeg digger deg!!

Line

12.03.2014 kl.20:31

Masse lykke til videre! <3

jeanette samira

12.03.2014 kl.20:32

Så dumt. var super kjekt og følge deg. Jeg digger deg og bloggen din..

Beste bloggeren ever.. <3 kos deg videre med ditt. og lykke til <3

Mai

12.03.2014 kl.20:39

Tusen takk sarah! Denne bloggen har gitt meg selvtillit, og det var alltid gøy når det kom et nytt inlegg. Veldig leit at du slutter! Elsker den bloggen! Hilsen en trofast leser ❤️

12.03.2014 kl.20:40

HÆ ? =o

Irene

12.03.2014 kl.20:41

Lykke til videre! Bloggen din har vært et friskt pust totalt blottet for selvhøytidelighet, og jeg har ledd høyt mer enn én gang!

Kos deg på bibelskole! Gikk selv på Fjellhaug for snart 30 år siden (fytte rakker'n, jeg må være gammal!) og det er et av de beste åra jeg har hatt!

12.03.2014 kl.20:58

selv om du ikke fortsetter bloggen håper jeg du kan poste ting på twitter eller instagram om du plutseli skulle få en morsom ide

elsker deg

Ninni

12.03.2014 kl.20:58

Lykke til videre Sarah, du er awesome! :)

Jenny

12.03.2014 kl.21:03

eg vil bare si at d ikkje går an å få et bedre forbilde enn deg.

kunne ønske at eg var deg og hadde all den selvtilliten.

unner deg for at du er deg sjøl uansett ,og eg skjønner at d kan være slitsomt å vise seg frem og si ka du sjøl mener om alt ,,spesielt når leserne dine forventer et bra innlegg ofte.

selv om eg ikkje kjenner deg, så e eg veldig stolt av deg.

men håper litt at du bestemmer deg for å blogge litt innimellom då hadde vi lesere blitt veldig glade ihvertfall. håper du leser dette(hvis du skjønner ka eg har skrevet)

(gadd ikkje å skrive på bokmål, d e altfor stress).

men uansett..du har den beste bloggen de går an å få,men bare vil at du skal øke selvtilliten din, for eg vet isje ka som har skjedd no. e litt skuffet no, men skjønner deg og.

håper eg blir like tøff som deg når eg blir stor.

-Jenny,14 <3

Herman Strand

12.03.2014 kl.21:05

Har fulgt deg fra starten og ja digger alt med deg! Men ja skjønner deg, vil savne deg MYE!! :'( men sånn er jo livet.. Lykke til videre!! Det har vært morsomt å følge deg! :)

jenny

12.03.2014 kl.21:06

finner faktisk ut at eg e ganske lik på deg, har ganske lik personlighet , men håper at eg en gangblir som deg.

12.03.2014 kl.21:06

Tusen takk for den fine stunden du hadde blogg! Og gratulerer såå mye med dagen som var, du er fantastisk!

Jeg er så utrolig taknemlig for at du finnes, du er ikke rosablogger, du er kristen!!! Du aner ikke hvor lenge jeg har ønsket å finne en blogger som er det! Jeg er det. Du har gitt meg så mye selvtillit bare fordi du har tatt "ærlige" bilder og ikke et selfie med DEET fake smile, du er deg selv og blogger ikke om hvordan man skal holde seg sunn eller noe sånt! For meg er du den beste bloggeren som noen gang har eksistert, du er serriøst et herlig menneske, pliis innse ar du er nydelig for du er såå nydelig! Når jeg fikk vite litt mer om deg merket jeg at vi er så utrolig like på mange måter, ikke så ofte jeg finner det for å si det sånn! Jeg bruker egentlig ikke å kommentere på blogginnlegg eller noe men når det er noe jeg har på hjerte(selfølgelig ikkr stygge ting da), så måå jeg bare få den personen til å hva jeg føler. Elsker deg & kommer til å savne deg utrolig mye! Men værsåsnill ikke slett bloggen, den kan være der som et minne både for deg og for oss:) jeg mente hvert eneste ord jeg skrev, du fortjener det beste!

MarteHBa

12.03.2014 kl.21:07

Tusen takk for alle innleggene dine og all jobben du har lagt ned i bloggen, og ikke minst tusen takk for at du valgte å ikke blogge om "det perfekte livet". Jeg har digget deg siden dag 1 og vil fortsette å digge deg leenge! Kommer til å savne å lese innleggene dine :( <3 Du er norges beste blogger, basta.

Ønsker deg alt godt fremover! :D

Malin

12.03.2014 kl.21:11

Skjønner at du vil slutte å blogge, Men det har vært veldig gøy å lese innleggene dine :-)

Tenk å døpe seg i Afrika! det hadde vært noe det :-) Filadelfia i Oslo er en veldig bra menighet, Så viss jeg flytter til Oslo så vet jeg hvor jeg skal på møter ;-)

Sara

12.03.2014 kl.21:11

Jeg felte en tåre når jeg leste dette! Du var og forblir forbildet mitt. Hvorfor? Jo, fordi du gjennom hele denne bloggen har fremstilt deg selv akkurat sånn du er. Du er ærlig, og prøver ikke å være noen andre enn deg selv. Det er slik vi liker det! Håper du også får et fantastisk år og liv videre, Sarah! Du er helt rå ;*

( Du vet alle de bildene der du tror du har sett fæl/trøtt og sminkeløs ut, ivertfall det du har uttrykkt de med? For hvert eneste bilde jeg har sett av deg (uansett hvilket) så har jeg sakt hver eneste gang at du er sinnsykt pen, uansett situasjon! Du er serriøst den peneste personen jeg vet om uten sminke! Takk for meg 😂 snaxxx)

Therese

12.03.2014 kl.21:15

Har fulgt deg helt fra starten da du blogga, og alle på skolen min tenkte hvor kul og modig du var. Sett noen kommentarer som sier at du ikke er morsom lenger, herregud verdens rareste kommentar, ahahh. Alle kan ikke være morsomme 24/7 sånn som du skrev. Skjønner deg veldig godt, selvom jeg bare er 14 år har jeg blogget i et år og viste at blogging ikke var noe for meg, så jeg sluttet etter et år, hadde faktisk endel lesere. Men jeg håper du hadde det fint i Afrika og håper du får et minnerikt og perfekt liv for det virkelig fortjener du, Sarah! Jeg ser virkelig opp til deg, du er utrolig nydelig, snill, kul, morsom og ikke minst modig! <3 Jeg skal selvfølgelig fortsette å følge deg på instagram. Lykke til videre, vi elsker deg! <3 <3 <3

Lina

12.03.2014 kl.21:15

Takk for at du har delt av deg selv! Du er virkelig noe som Norge har trengt å ha! Skjønte at det var noe med deg som var unikt og håpet lenge at du var kristen! Tøft av deg å skrive det her! Håper du har det fantastisk på bibelskole!!! Gud velsigne deg og håper du får en flott liv! Har blitt glad i deg jeg!

12.03.2014 kl.21:16

<3 du kommer alltid til og bli husket som sisteplass for meg, sarah. Du glemmes ikke!

Lykke til videre med studiene!

Sus'n's sang og smurferi ! :-)

12.03.2014 kl.21:17

Den kule førsteplassen får vel bare arves bort.. :( ..men du vil bli savnet :))

Hurra for deg som fyllte ditt år foresten... Her skal jeg for EGEN STEMME

SYNGE bursdagssangen for deg :)

Ønsker deg alt godt med alt du tar deg til ! Modig og sterk har du vært! :) <3

Sigrid

12.03.2014 kl.21:21

Ååå må innrømme jeg ble litt lei meg nå, men jeg skjønner deg godt! Håper du får det fint videre :-)

Kristin

12.03.2014 kl.21:25

Masse lykke til videre! :) Jeg har fulgt bloggen din i noen måneder nå, og synes det er synd du ikke skal fortsette. Du er veldig dyktig! Må kanskje begynne å følge deg på Instagram da :D

lisa

12.03.2014 kl.21:34

Nei du må ikke slutte

12.03.2014 kl.21:37

Jeg har hatt utrolig mye moro med å lese bloggen din! Du er fantastisk, lykke til videre!

anne lise

12.03.2014 kl.21:38

superkult å fulgt deg! digger deg og blogginga, lykke til videre i livet snuppa <3

anniken

12.03.2014 kl.21:38

:(((((((( trist..

lykke til videre!

emilie

12.03.2014 kl.21:39

bare jeg som satt med tårer i øynene på slutten?

Frida

12.03.2014 kl.21:40

<3

Birgit

12.03.2014 kl.21:40

Det er synd, men lykke til med skole og livet i Oslo! :) <3

Herborg

12.03.2014 kl.21:41

tusen takk for du har skrevet den utrolig fine bloggen!

du har fått meg til å le og smile når livet mitt har vært vanskelig pga bloggen :)

Jeg gleder meg masse til å følge deg på instagram, og bloggen din har alltid vært den beste bloggen ever.

Du er forbildet mitt for du klarer og lage humor og vise det "Normale livet".

Masse Lykke til videre i Livet Sara

Stooooooooor klem fra Meg <3

12.03.2014 kl.21:41

Lykke til videre, Sarah! takk for all gøyskapen du har skapt i hverdagen min! :)

12.03.2014 kl.21:43

SÅ TRIST AT DU SLUTTER Å BLOGGE! ELSKET BLOGGEN DIN OG DU FIKK MEG ALLTID GODT HUMØR MED ALLE INNLEGGENE OG IKKE MINST VIDEOENE AHAHAHAHA :D :) MEN LYKKE TIL VIDERE! :D <3

12.03.2014 kl.21:43

AMEN! Du er bra, Sarah! And thank yooou for at du lagde en blogg om å vise de mest usjarmerende sidene av seg selv, har gjort stort utslag for sosiale medier! Alltid digget at du har kjørt den DU ER på bloggen. Håper veien videre blir rene velsignelsen både i motgang og framgang!

12.03.2014 kl.21:43

:(

Sander Andersen!!!!!

12.03.2014 kl.21:43

VÆRDENS BESTE BLOGGER (OG VENN) !!!!!!!!!!! <3333

Lina

12.03.2014 kl.21:44

❤️❤️

Elin

12.03.2014 kl.21:44

Du er bare hærlig! Lykke til videre <3

Emilie

12.03.2014 kl.21:45

Så trist at du skal slutte å blogge!

Du virker som en herlig person og jeg ønsker deg masse lykke til videre ! <3

12.03.2014 kl.21:45

Synd du slutter.. :/ du er jo en av få (ingen) som tør å drite seg ut og faktisk bevise at ikke alt trenger å være perfekt alltid:))

Victoria

12.03.2014 kl.21:45

Så bra Sarah! Du er virkelig et forbilde for mange, både på grunn av bloggen og din avgjørelse om å gå på bibelskole. Håper virkelig du får det supert der videre, og fortsetter å oppdatere oss alle om hva som skjer i livet ditt!

Du er herlig, Gud velsigne deg!

12.03.2014 kl.21:46

Tusen takk for alt du har gitt oss! Du er fantastisk, Sarah! :) Lykke til videre!!

Line

12.03.2014 kl.21:46

Blogging skal være morsomt, det skal ikke være noe du føler du _må_ gjøre, og man skal heller ikke gå rundt og tenke på innleggene man har lagt ut, "Var det dårlig?.." "Var det egentlig noe spennendes?" Bloggingen skal være for deg selv, og ikke for alle andre rundt deg. Håper du titter innom en gang i ny og ned, og poster litt - På dine egne primisser, og ikke fordi du føler du må det.

Lykke til videre Sarah! Og Gratulerer med dagen som var! Yeah, Lovlig sent, men bedre sent en aldri!

12.03.2014 kl.21:47

Så trist.. Ønsker deg alt godt! Du har forandret mange liv med det du har gjort! Takk! :-)

Trine

12.03.2014 kl.21:47

Kommer til å savne deg og bloggen din <3 Lykke til videre og bare si ifra om du trenger en ekstra venn i Oslo!

Nora

12.03.2014 kl.21:47

Innlegget ble nesten litt sterkt og sørgelig må jeg si, haha. Ønsker deg alt vel videre Sarah! Kommer til å fortsette å følge deg på insta for de crazy bildene dine :D

<3

12.03.2014 kl.21:48

Du vil bli savnet :'( men har respekt for det du velger å gjøre, kan ikke være lett. Utrolig bra blogg! Setter stor pris på det du har gjort, hadde ventet en stund på den der ;) hver gang jeg hører "Stay" med Rihanna, ser jeg for meg deg i badekaret.. :D

Carina

12.03.2014 kl.21:48

Trist å høre du skal slutte! lykke til videre!

Kan du ikke ha en SHOUTOUT på instagram før du gir deg??? <3

Jeg heter FRK_HEGREBERG <3

Renate Krokstad

12.03.2014 kl.21:48

<3

Katrine

12.03.2014 kl.21:48

Lykke til med livet, takk for du er den du er og for all gleden du har gitt meg!

Marte S

12.03.2014 kl.21:48

Åhh:(( nå ble jeg lei meg, men jeg skjønner deg godt. Du har et liv uten om bloggen også! Gratulerer så mye med dagen som var<3 jeg syns det er trist st du slutter å blogge. Du var en person som lærte meg å drite i hva alle syntes om meg og bare leve livet! Tusen takk:)) jeg vil fortsatt følge deg på instagram! Takk for at du har vært et stooort forbilde for meg!

12.03.2014 kl.21:49

Med dette innlegget beviste du nettopp at du ikke er på sisteplass! Lykke til, du er utrolig morsom, og de som sa du ble kjedelig har ikke sittet bak samme skjerm som deg med så mye press.

STÅ PÅ SARAH

Synne

12.03.2014 kl.21:49

Tusen takk for alt!<3

Vil aldri glemme deg, du er bare så bra!

Jeg skjønner deg og det er ditt valg<3

Stå på videre

Stay cool and be fresh<3

Forever in our hearts Sara

Ingrid Brovoll

12.03.2014 kl.21:51

Masse lykke til videre! Har digga bloggen din siden dag 1. Du er bare døds kul. Du har i hvert fall hatt verdens beste blogg, vi i norge trengte en som deg som viste at verden og livet ikke er så fantastisk som alle bloggere skulle ha det til. Tusen takk <3

Mariiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

12.03.2014 kl.21:51

Lykke til videre! jeg vil bare si at du har vært en stor inspirasjon til meg! Du har fått meg til å smile og le når jeg har vært helt nede, og det vil jeg takke deg så meget mye for det!<3 kommer til å fortsette med å følge deg på instagram, og jeg håper at jeg kommer til å treffe deg en eller annen gang i fremtiden! selv om du slutter og blogge vil du fortsatt være en inspirasjon for meg!! den største og beste klemmen fra lille meg!!<3 <3 <3

Janna

12.03.2014 kl.21:52

Du er så utrolig fantastisk kul Sarah! Ønsker deg alt godt videre!<3

12.03.2014 kl.21:53

har også bursdag 25.februar hahaha det var litt rart å lese

Isabel

12.03.2014 kl.21:53

Jeg vil alltid digge deg uansett! Tusentakk for noen fine blogg stunder, og lykke til videre med studiene og fremtiden <3

Følger

12.03.2014 kl.21:53

Lykke til videre Sarah😘 Morsomt å følge deg så lenge det varte!😎 du virker som en super person og jeg kommer til å savne deg på en måte, selv om jeg ikke kjenner deg😫 Og igjen, lykke til!❤️💕😙😚

Maria

12.03.2014 kl.21:53

dette var litt trist, jeg har alltid fulgte med på bloggen din. du skriver liksom så..normalt? ikke som alle andre bloggere, men mer sånn at jeg nesten føler at jeg kjenner deg. du er den eneste bloggen hvor jeg gidder å lese alle innleggene. du virker som en herlig person, skulle ønske vi var bff heheh <33 du har fått meg til å le og smile flere ganger, og humøret bli bedre av deg Sarah! skjønner godt at bloggen er et press. lykke til videre søte, fine, morsomme Sarah!!:))

haha, måtte le litt av avslutninga di!

Heidi

12.03.2014 kl.21:53

NEEEEIII! Du kan bare ikke slutte! Å lese dine innlegg hver dag har gjort dagen min så mye lettere og mye morsomere. Jeg elsker selvironien din og dagen min har vært så tom de ukene du har vært borte nå. Jeg har vært innom bloggen din vær eneste dagen i snart et år, og det blir veldig uvant og ikke gå inn på bloggen din lenger :( kommer til å savne bloggingen din og lykke til videre♥

M

12.03.2014 kl.21:54

Takk for at du er til.

Cornelia

12.03.2014 kl.21:54

Nei Sarah!!!! Digger deg og bloggen din! Men hvis du synes dette er det rette så gjør det!

Valborg

12.03.2014 kl.21:54

Sarah jeg må bare fortelle deg en ting, og det må du virkelig ta til deg ! Det at du slutter å blogge kommer aldri til å gjøre sånn at de som vet hvem du er eller har hørt om deg kommer til å glemme deg. Jeg dør enda av latter bare med tanken på videoene du og dine herlige venner har laget sammen gjennom tiden ahahahah. Den dagen du lagde ditt første innlegg lo jeg og jeg ler enda. Stå på, uansett hva du gjør ! La erfaringen med sisteplass.blogg.no være et bevis på at du kan oppnå mer enn du tror.

Tilslutt vil jeg bare si, husk at du aldri må forandre deg for noen andre enn deg selv...ALDRI <3

Digger deg, føler vi har noen mye til felles (selvom du er blitt 20år og jeg gleder meg til å bli 17år ahah)

AMEN

Anonym fan

12.03.2014 kl.21:55

Jeg har aldri giddet å hengt meg opp i å lese så mange blogger, men når du kom med din blogg, leste jeg nesten hver dag, det var endelig ei som blogga om noe interresant som ikke var detaljer om hva man hadde på tallerkenen sin. Du setter ting på spissen og klarer faktisk å få meg til å le med bare noen ord på en skjerm. Digger forresten at du går på bibelskole, virker så gøy! Stå på videre, du vil alltid være min førsteplass fordeom du er sisteplass ;)

haha

12.03.2014 kl.21:56

haha.... kul t-shorte!! jeg husker da meg og vennina mi kom med den! så gøy at du likte den :)

Lene

12.03.2014 kl.21:56

lykke til :-)

Hillevi

12.03.2014 kl.21:57

Wow, det var en fantastisk slutt på en suveren blogg! Lykke til videre, du er best!

Marta

12.03.2014 kl.21:57

Hei! Har desverre ikke følgt med på bloggen din, men ville bare si at jeg går på BIldøy Bibelskole utenfor Bergen og da vi var i oslo en gang i høst/vinter så jeg deg på Ungfila. Ble skikkelig glad for å se at du var der (hadde jo fått med meg at du var blogger) og ble enda gladere når jeg nå så at du går på Bibelskole og har døpt deg! Håper det å slutte bloggen er en løsning som funker godt for deg. :)

Solveig

12.03.2014 kl.21:58

You rock!

Kjempebra blogg du har hatt her og superfin avslutningsinnlegg :)

Bless You :)

bloggfan

12.03.2014 kl.22:00

Tusen takk for alt, Sarah! Du er forbildet mitt, nettopp fordi du er deg selv! Og du tørr også å vise det! Via denne bloggen har du fått meg til å innse at det er viktig å drite litt i hva andre syntes om deg. Og ikke være så forfengelig og fin på ting.

Lykke til videre! God bless!

sara

12.03.2014 kl.22:00

Synd at du skal slutte, likte bloggen din veldig godt. Jeg ønsker deg all lykke videre i livet, stå på med studiene! You go girl.

Matilde

12.03.2014 kl.22:01

Tusen takk for at du er en person som tør å være deg selv! Vær så snill, ikke slett bloggen! Vær så snill, jeg ber deg!! Før slet jeg. Men nå er jeg kommet meg på bena igjen. Jeg er kristen. Jeg turte ikke å si det før. Men nå har du sagt på din blogg at du er det/ går på bibelskole, og det har lært meg å tørre å stå frem for det man tror på. Tusen hjertelig takk for det! <3 Jeg vil alltid være takknemlig for at du finnes. Du har lært meg å ikke gi opp på bloggen din. Tusen trillioner takk, Sarah! Jeg ønsker deg det aller, aller, aller beste videre i livet ditt! Du er helt fantastisk, og Gud elsker deg for akkurat den du er! Igjen, TUSEN, TUSEN TAKK, SAHRA! <3 Du er helt konge!!!!

Tuva<3

12.03.2014 kl.22:01

Jeg skjønner deg utrolig godt, det er sikkert vanskelig å fortelle om alt du gjør 24/7! Jeg vil bare si at du har vært en jeg har sett opp til (det er du fortsatt), jeg har lest alle innleggene dine i det siste året, jeg har vel vært en 'fast leser'. Haha. Jeg er så glad for at du har blogget, du har jo vært et veldig stort forbilde for meg! Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har sittet og ledd for meg selv av denne bloggen, uansett er det maaaange ganger! Jeg har aldri syntes du var kjedelig. Sisteplass har alltid vært min favoritt blogg! Jeg synes selvfølgelig at det er kjempetrist at du slutter, men jeg støtter deg 100% på dette valget. Jeg ville bare si at du har betydd mye for meg! Hah, litt rart i og med at vi ikke kjenner hverandre eller noe, men det er faktisk sånn jeg føler det!<3 Håper du leser denne kommentaren, loveyou<3

Maria

12.03.2014 kl.22:02

Tusen Takk for alt! Hver gang jeg leste bloggen din fikk jeg bedre selvtillit :)

Kommer til å savne bloggen :'( ♥

Hannah

12.03.2014 kl.22:03

Så fint skrevet! Og tøft og bra at du inviterer til Filla, vi trenger flere kristne som deg :)

Stay cool!

Charlotte

12.03.2014 kl.22:03

Lykke til videre og med bibelskolen! Håper jeg en dag ser deg i filadelfiakirken i Holmestrand, hadde vært utrolig hyggelig :) Hvis du kan en dag er det bare å sende mail. Lotte_98@hotmail.no

Betina

12.03.2014 kl.22:05

LYKKE TIL VIDERE SARAH!! DU Æ RÅÅ

12.03.2014 kl.22:05

Du er så herlig! Digger måten du alltid har vært åpen om hvordan livet egentlig er, om de dårlige dagene og hverdagen for en ungdom. Du har alltid fått meg og mange andre i godt humør med innleggene og de utrolig morsome bildene! :) Tusen takk for de morsomme stundene! Kos deg masse videre på bibelskole!!

ps. Du er uendelig verdt, God bless <3

JULIE

12.03.2014 kl.22:05

Tusentakk for alle fiiine, morsomme og inspirerende stnuder du har delt på bloggen din! Har vert utrolig kjekt å følle deg, og vil fortsette å følle deg på instsgram!

Hadde aldri trodd du gikk på bibelskole, men det gjør deg bare til en enda mer interresant og inpirerende person!

Du er et stoort forbilde. Masse lykke til videre, ønsker deg alt godt!! :-D

Renathe Åsvatne

12.03.2014 kl.22:07

Neeeeiii. Det var trist. Men du kan bli min venn, hvis du vil:)

12.03.2014 kl.22:08

Du er en søt og herlig person Sarah! ❤️ Kommer til å savne bloggen din! Du var liksom så ekte ❤️ Men jeg skjønner at det er ett stort press å skulle holde en blogg underholdene i det lange løp ❤️ Lykke til videre søte, snille, beste Sarah 😘

Martine

12.03.2014 kl.22:10

Ble egentlig litt lei meg! Du er ett godt forbilde for at du tørr å være deg selv om du får så mye kritikk! Jeg har alltid likt bloggen din! Lest den hele tiden, før du var med på "God morgen Norge" og jeg elsker videoene dine! Du er så morsom! Og har ikke sånne kjeeedeliige videoer, men morsomme! Lykke til videre;)

Hans

12.03.2014 kl.22:10

Trist å høre, men lykke til videre <3

Sofie

12.03.2014 kl.22:10

Komma komma komma komma komma komma sliten astma komma komma,,,,,,,,

andrine

12.03.2014 kl.22:10

Du har nå blogget i et år å jeg har følga dæ hele tia. Æ huske kor glad

Jeg ble når du likte bilde mitt på istagram :)^^

emiliegjertsen

12.03.2014 kl.22:10

Kommer til å savne de fantastisk morsomme innleggene dine! blogg.no blir aldri det samme uten deg! Du er best, ingen protest Sarah!! jeg kommer fortsatt til å digge deg

Kamilla

12.03.2014 kl.22:11

har vært utrolig gøy å følge deg! du har fått meg til å le utallie ganger. Du er fantastisk, og utrolig god:) Også er du super skjønn, møtte deg både på Justin Bieber & One direction. Håper du får det helt fantastisk, ønsker deg alt godt!

stoor klem!

Simon

12.03.2014 kl.22:11

Kjempefint innlegg!

12.03.2014 kl.22:11

Gratulerer med overstått!

<3 bloggen din har vert heelt fantastisk, du er en bra person!! håper alt går fint videre, ønsker deg alt godt!

12.03.2014 kl.22:12

Ble faktisk lei mæg..du e ei råe dame! ❤️👏 stå på!

Lene

12.03.2014 kl.22:12

Jeg forstår at du er lei av å blogge nå, men det har vært SYKT gøy å følge med bloggen din, og du er vel den mest geniale personen jeg vet om! Anyways, du kommer såå langt i livet som den supersarah du er😙 Lykke til videre

Andrine

12.03.2014 kl.22:13

:( blir trist å ikke kan følge deg hver dag..

Du har forresten mye bedre blogg enn mange av rosabloggerne:D

Frida

12.03.2014 kl.22:14

Sarah😭 du er en av mine største interesser, fordi jeg er egentelig litt lik som deg. Ikke redd for og vise hvem jeg er og domme meg ut, bildene hviler hvilken ærlig person du er! . Skjønner at det er et stort press For deg, men uansett så vil jeg alltid at du skal ha det bra! Lykke til videre!

12.03.2014 kl.22:17

Lykke til videre, koselig å ha kunnet fått muligheten til å følge bloggen din :)

Juni

12.03.2014 kl.22:20

Trist! dette var den eneste bloggen jeg gadd å lese, egentlig.

12.03.2014 kl.22:22

Lykke til videre, bloggen din har vært helt fantastisk og jeg håper vi vil se mye til deg framover utenfor bloggen!

Kristine

12.03.2014 kl.22:24

Ahh ble så glad i hjerte da jeg leste at du døpte deg, og at du ønsket folk velkommen til filla. Herlig! Synes det er kjempetrist at du slutter, men det er veldig forståelig! Men må bare få sagt at du er SÅ mye mer interessant enn rosabloggerne! Du har kanskje ikke interessert de som kun er opptatt av hvilken veske som er populær og hva fotballfruen spiste til frokost, men mange av vennene mine som leser rosabloggerne konstant har innrømt at de bare må innom bloggen din. Tror du har inspirert utrolig mange, hvertfall meg. Du er fantastisk Sarah! Lykke til videre!!

Celina

12.03.2014 kl.22:25

Kommer til å savne bloggen din( skal du slette den eller bare ha den her?) får begynne å følge deg på insta da :D kos deg videre :)

Sara Helene

12.03.2014 kl.22:26

Hei Sarah! Jeg kommer virkelig til å savne bloggingen din. Du har vært en inspirasjon og et morsomt lys i hverdagen! Flere ganger jeg har måttet klappe igjen pc-skjermen i timen fordi jeg begynner og fnise, og bare vet at jeg må bli opptatt med noe annet før jeg bryter ut i ukontrollerbar latter. Tusen takk for det! Synes også det er kult at du har latt den siden med kirke og søndagsskolearbeid osv skinne gjennom på en naturlig måte når du har skrevet om hverdagen din. Det å være kristen skal ikke være noe man gjemmer bort, og det har du gjort meg mer oppmerksom på. Tusen takk igjen! Stor klem!

12.03.2014 kl.22:26

Det var synd, trist at enkelte skal få deg til å føle det... Du får ha lykke til videre, har vært utrolig gøy å følge deg gjennom bloggtiden din, haha, har ledd mye ;) Håper du titter innom igjen en eller annen gang! :)

Therese

12.03.2014 kl.22:29

Må jammen meg si at dette var leit å høre. Hadde sett frem til et nytt innlegg - ble glad for å se det hadde kommet, også leste jeg du skulle slutte.. Noo :( men det var et veldig bra innlegg allikevel, det står stor respekt av deg og jeg (og mange andre) forstår at dette valget er nok best for deg :) tusen takk for at vi har fått følge med på ditt liv på bloggen, synes hvert eneste innlegg har vært givende jeg! Utifra alle kommentarene skrevet tidligere har du en enorm støtte, vit at du har gjort en forskjell :) :) lykke til videre og fortsett med å være så awesome!

Ulla

12.03.2014 kl.22:31

Tusen takk for morsomme innlegg og for en gangs skyld en uhøytidelig blogg! Lykke til videre, du er herlig!

Anette

12.03.2014 kl.22:32

Du har vært en utrolig morsom jenta å følge bloggen til, lykke til vidre Sarah :D

Lise-Lotte

12.03.2014 kl.22:35

Sykt kult at du har døpt deg! Åå du skulle blitt med på dts i Australia til høsten vettu! Bless :)

Ronja ek

12.03.2014 kl.22:37

Jeg kommer til å savne bloggingen din <3 :(

Renate

12.03.2014 kl.22:38

For et inspirerende innlegg! Det er så bra at du har tatt ditt valg, og du begrunner det også så bra! Jeg liker at du er så tydelig i din tro, og håper at du koser deg masse resten av tiden du har på bibelskolen :) lykke til videre!

Frkmalin

12.03.2014 kl.22:39

Det her va jo ikkje ett koselig innlegg :(

Men skjønner deg veldig godt, en populær blogg tar veldig mykje av tida en har. Var sjøl på veg opp og fekk mange sponsorgaver som skulle testes og vurderes, og det tok aaalllt for lang tid.

Så avgjørelsen din er fullt forståelig,men likevell kjempe trist for du er så morsom å har gjort dagen min bedre mange ganger!!

Masse lykke til vidare og håper du legger ut bilder på insta i ny og ne :)

Malin

12.03.2014 kl.22:39

♥ ♥

Anonym

12.03.2014 kl.22:40

Tusen takk for at du starter å blogge! Norge trengte en blogger som deg! Du var så utrolig flink, stå på vidre! We still love u❤️ syns virkelig det er trist at du slutter, men har et håp om et comeback!

Ragnhild

12.03.2014 kl.22:41

Du er så tøff Sarah!!

Møtte deg i dokøen på led (lol, sorry for at jeg var klein), og synes du virka minst like flott i virkeligheten som på bloggen!! Synes du er så tøff som velger og slutte når det er det som er riktig for deg.. Takk for at du har fått meg til å le utallige ganger, og for at du er så herlig åpen❤️ Stor respekt til deg for å være åpen om bibelskolen, dåpen og det du gjør! Rått at du inviterer folk til fila, og håper vi sees en gang hvis jeg kommer til fila elns :)

PS du finner meg i dokøen 😁

Ta vare på deg selv videre Sarah ❤️ Gud velsigne deg!

Deimante

12.03.2014 kl.22:41

Dette er kanskje litt rart, men bloggen din har på en måte gitt meg masse gode minner :) da jeg begynte å lese bloggen din, digget jeg deg, og du fikk meg alltid til å smile eller le! Du lettet alltid de dårlige dagene mine, og du er et fantastisk, herlig og ikke minst et morsomt menneske <3

Mjiaow

12.03.2014 kl.22:43

Tusen takk for at du dukket opp i bloggverden :D Du var/ER ett herlig krydder når man ser på hva resten av bloggverden består av.. Hehe.. Kommer til å følge deg videre på Instagram! Stå på og masse lykke til videre! :D

ada lillegård

12.03.2014 kl.22:43

"Ingenting varer evig" sier de, men vi må heller tenke på hvor flink du har vært til å blogge selv hvor lei du faktisk har vært. Uten deg hadde ikke alle hatt en like morsom hverdag, så tusen takk for absolutt alt du har delt med oss, det har vært en virkelig fornøyelse å hatt deg som en fast blogger å sett på i flere dager. Jeg er nok en større fan av deg enn jeg noen gang vil bli fra noen av de andre "rosabloggerne" de er de samme hver eneste dag, du hadde litt mer variert enn de klarte, så jeg beundrer deg mye for den as. Du var helt fantastisk og spør du meg, så blir du nok aldri glemt. TUSEN TAKK SARAH, jeg ble faktisk litt glad i deg :-D klem fra Ada Lillegård!

..

12.03.2014 kl.22:44

Du kan ikke slutte !! Jeg er akkurat som deg, og du gir eg selvtillit! Du er en mye bedre blogger enn alle de andre som er gode på og posere foran kameraet ogsånt !!!

12.03.2014 kl.22:47

😢❤️

12.03.2014 kl.22:49

Det var vel på tide? :) uansett: den siste setningen satte spor. Du har nå i alle fall fått Kristiansand/søgne til å skinne, og det skal du ha en klapp på skuldra for. For oss som leste bloggen vil du alltid være en god førsteplass :) lykke til. Respekt av deg å fortelle om bibelskolen. Ser deg vel en dag i søgne ^^,

12.03.2014 kl.22:52

Synes du er bedre enn alle rosabloggere!

Ikke slutt å blogg :)))

sivish

12.03.2014 kl.22:53

Bra skrevet frøken! :) Utrolig synd du slutter, din blogg er tross alt den eneste jeg har brydd meg om og lese, og en blogg jeg måtte innom hver eneste dag etter skolen for å lese de nye geniale innleggene. Du er rett og slett herlig innenfra og ut! Du tør å være deg selv, og bryr deg ikke så mye om hva andre syns. Du er ikke som de "rosabloggerne" med trutmunn og en kg sminke som prøver å være pene. Du bare knipser et bilde, legger det ut, og tar det som det kommer. Og det er nettopp det jeg liker ved deg! :)

Blogger litt i ny og ne selv, men merker at det egt er drit kjedelig xD så skjønner godt at du ikke orker mer;)

Lykke til videre Sarah! :) <3

Maren

12.03.2014 kl.22:55

Det har vært kjempegøy å følge bloggen din Sarah! Du er supermorsom på en litt lat og avslappet måte, haha (ekte kristiansander)! Jeg har likt bloggen din fra begynnelsen. Du er selv hele tiden, og du er ikke redd for å skille deg ut eller drite deg ut foran andre. Det inspirerer andre, og det har inspirert meg. Du er råkul, skulle virkelig ønske jeg hadde en venn som deg! Du har hatt en annerledes blogg enn de fleste andre. Du har ikke vist din perfekte side, men virkeligheten på en morsom måte. Jeg har aldri ledd så mye av blogginlegg eller videoer som på din blogg. Du er unik og kjører din egen stil som jeg synes er dritkult. Kommer til å savne bloggen din og daglige små oppmuntringer!

Jeg vil ønske deg masse lykke til videre i livet Sarah, du fortjener alt godt! :)

Vil også si at jeg busta navn- hemmeligheten til Abraz da jeg traff han på Skjærgårds i sommer, men ta det med ro, jeg skal ikke si det til noen! ;)

Cindy Yu Xia

12.03.2014 kl.22:57

NOOOOOOOOOO

12.03.2014 kl.22:59

Nei så trist 😭 fikk en kjip følelse i magen nå. Begynner å savne den tiden du bodde hjemme og hang med Abraz! 😃 kommer til å savne alt ved denne bloggen! Den var ett høydepunkt på dagen❤️ Men lykke til videre Sarah ❤️

God bless you ❤️

12.03.2014 kl.23:00

Takk for den tiden vi har fått følge deg! Har vært veldig kjekt å lese en litt annerledes blogg, og synes det er gøy at du ikke er så selvhøytidelig. Håper jeg kan klare det samme etter hvert(: Lykke til videre!

Emilie

12.03.2014 kl.23:00

Hei!

Har vært en fast leser helt siden start og har alltid synes du har vært fantastisk morsom og jeg elsket at det endelig kom ei jente som viste fram hvordan det egentlig er å være ei jente, kjente meg veldig igjen! Både med humor og bilder, liker heller å surre foran et bilde og gjøre noe morsomt ut av det! Du er en helt unik og fantastisk person og jeg håper du fortsatt koser deg i Oslo og hadde en super tur i Afrika! Synes det er ufattelig synd at du ikke skal blogge mer for du var en av de eneste jeg gikk innom hver dag for morro og ikke fordi jeg kjedet meg! Håper du en dag kommer tilbake, det er vel lov å håpe!? Håper også jeg treffer deg en dag, whohoo du er en liten Norgeskjendis for meg altså!!

Masse lykke til framover, du kommer til å bli EKSTREMT savnet!!

12.03.2014 kl.23:02

Kjekt å se deg på Arena i sommer, du er faktisk like kul utenfor bloggen som du fremstår her. Det skal noe til.... :D Lykke til videre med alt!

Jeanette Brendemo

12.03.2014 kl.23:04

Du er fantastisk Sarah! Takk for mange muntre blogginnlegg. Ble litt rørt her jeg satt og leste igjennom ditt siste innlegg (så dramatisk). Håper du får noen fine år videre og koser deg masse i Oslo :)

- Takk for at du har gitt mange folk der ute, ikke minst meg, et annet syn på blogging og på hverdagen. Du er unik!

Ida

12.03.2014 kl.23:07

Gratulerer så mye med overstått bursdag, Sarah! 😊

Virkelig synd at du skal slutte å blogge. Men slik er livet, man finner nye ting man har lyst til å gjøre.

Men jeg ønsker deg masse lykke til med fremtiden! 👍

See u @ Instagram! ✌️

Oda

12.03.2014 kl.23:07

Gratla med dagen :D eg vil bare seie takk for alt! Takk for det forbildet du har vore! Du vil bli sakna :) lykke til vidare i livet! Du er rå :D gud velsigne deg<3

12.03.2014 kl.23:08

Og hva skal jeg gjøre med livet mitt nå da?

Elisabeth

12.03.2014 kl.23:15

Jeg vil bare si tusen takk iallefall! Din blogg hadde en mening, som for meg gjore det gøy å lese. Rosabloggere er ikke helt meg, viss du skjønner hva jeg mener.. Bloggen din var rett å slett helt konge, mye latter har komt av dine innlegg. Du er en utrolig morsom jente, å jeg ønsker det alt godt videre Sarah. Lykke til :)

12.03.2014 kl.23:18

du e ei bra jente! :)

Sam

12.03.2014 kl.23:19

Gratulerer med degen som var Sarah!:)

Dumt at du slutter, men er det sånn du føler så skjønner jeg det. Jeg har lest bloggen din så ofte jeg har hatt tid og jeg har ikke hvert så flink til å kommentere på innleggene dine men har alikevell alltid synes at det du gjør og skriver er bra, kult, morsomt og originalt!

Du har gjort en fantastisk jobb, du har klart det du ville klare med denne bloggen og jeg er veldig stolt av deg!<3

Du har vært annerledes enn de andre og akuratt derfor var en av grunnene til at jeg ble fan av deg! Du er så RÅ!!;)

Høres så spennende det du driver med nå og skal fortsette med! Håper du fortsetter og ha det bra, lykke til videre Sarah!

For meg Sarah, har du alltid hvet på førsteplass<3

Malene

12.03.2014 kl.23:21

a flying bee flied over me i wonder if it had to pee <3

Lykke til videre!

Matilde

12.03.2014 kl.23:24

Wow! For ett utrolig bra innlegg, for å være slutten.. ikke tro at jeg skal unfollowe deg på insta ihvertfall, digger alt du legger ut ! Du er nok blogghistoriens beste forbilde, du gikk så imot strømmen at den snudde seg. Istedenfor dukcface bilder, var det populært å ta dobbelthakebilder. Du var den eneste bloggen jeg orket å lese, nettopp pga du var ÆRLIG. Ærlighet varer lengst, derfor er det veldig bra (og trist for oss) at du er ærlig med deg selv, jeg støtter deg! Og jeg håper du får ett utrolig bra liv videre :)

Wenche

12.03.2014 kl.23:24

Så dumt at du slutter :( det hat vært kjempe gøy å følle deg gjennom ett år (tror kanskje det nærmer seg ett år, men er ikke sikker). Skjønner godt at du føler det er mye press, leserene forventer ganske mye av toppbloggerne, så vill de ha det men så er de ikke fornøyde me det, alt er bare ett mas rundt toppbloggerne (ikke stykt ment, elsker toppbloggerne) Håper du får ett fint liv videre og at du tar vare på deg selv. Forresten Gratulerer med dagen som var for noen dager si (eller en uke, haha) Håper du å "roomie" får det fint sammen videre. Snakkes på Insta😋😂🙈

Marina

12.03.2014 kl.23:26

:((((( haha elsket slutten!

Hola

12.03.2014 kl.23:27

Shit, det her var herlig skrevet. Synes du helt fra starten av har vært særs morsom, veldig åpen/ærlig, og et flott motstykke til andre bloggforbilder for unge. Er ikke en type som følger så mye med på blogger, så hadde ikke fått med meg at du hadde flyttet til oslo (hehe (woho)), men hvis jeg dulter borti deg en gang, så skal jeg be deg med på kafedate (ja, du leste det her først (tenk om det skjer, og jeg viser deg denne posten for å bevise mine skills som spåmann(spår også at Tyskland vinner fotball-VM og at Gone Girl vinner Oscar for beste film i 2015(hvis det skjer må vi se den på kino)))). Nå ble det bra avsporing her, men poenget er at jeg digger deg, og at det er sykt kult at du valgte å blogge slik du gjorde, og at du nå avslutter fordi blogging ikke er alt her i livet. Virker som du har lært mye godt, og vokst masse på det siste året.

Imponert.

Elida

12.03.2014 kl.23:27

Du har lik humor som meg :D Synd du slutter... Lykke til videre i livet! <3

Kristine

12.03.2014 kl.23:35

Du er fantastisk Sarah! Skipt at du slutter med blogginga. Ønsker deg alt godt videre i livet! Gud velsigne deg! PS: Du er altid like morsom :)

Elisabeth

12.03.2014 kl.23:39

Du e ei heilt rå og sterk jente! :) Ej beundra kor open du e om private ting som f.eks om alkohol og tru. Føle vi he mykje til felles! Stå på vidare :) Du e god! <3

Arya

12.03.2014 kl.23:40

En verdig slutt, Sarah! He lest bloggen din, sia du starta å blogge, og sjøl om de e trist at du ikkje vil blogge meir, ønska ej dej lykke til vidare! :D

12.03.2014 kl.23:56

Lykke til videre, Sarah! :) Kommer til å savne blogginga di masse... :(

Fra en Sara til en annen Sarah

13.03.2014 kl.00:12

Heia Heia deg! Har selv prøvd å blogge, og fant ut det samme som deg. Det er, som du så elegant forklarer det, for spesielt interesserte. Jeg håper likevel du har fått en god erfaring ut av det, og jeg kan love deg en ting; Du har garantert endret rosablogger-stempelet! Jeg er sikker på at du har forandret liv med å gjøre noe så banalt å legge ut bilder av deg selv - en normal jente uten silikonpupper og "perfekt liv". Du er kul Sarah, og du må være så ufattelig stolt over det du har klart!

Jeg vil også få legge til at det er fint å se en blogger som faktisk snakker åpent om religion. Det er lite som er så vanskelig å snakke om i media som religion. Jeg er selv kristen, men det gjør meg ikke til tidenes kjipeste person. Jeg har heller ikke blitt hjernevasket eller presset til noe som helst. Håper Gud er med deg videre (uansett hvor kleint det høres ut. Hahahaha!) og jeg tror at du kommer til å bli en enda mer fantastisk person! Woho!

MASSE MASSE lykke til kjære deg, du RULER!

Stor klem Sara, 18 !

(PS: Skal du på Hove i år? Håper vi møtes! Ta gjerne kontakt :-) (ja, hørtes veldig kleint ut. hahaha) (supermange paranteser) )

Kristine

13.03.2014 kl.00:27

Lykke til videre i verden! Du har vert en inspirasjon for mange

Dagry2

13.03.2014 kl.00:40

Slapp av sisteplass :D Du kan leve trygt fordi førsteplassen skal jeg ta meg av <3

Lykke til på bibelskole! :)

xoxo

Dagry2

13.03.2014 kl.00:40

Bloggverdenen trenger deg.

Linn

13.03.2014 kl.01:21

Takk for fin blogg du har hatt, og vil gjerne ha gøye ting på twitter!

Solveig

13.03.2014 kl.02:12

Verdig avslutningsinnlegg! Kommer til å savne bloggen, men har full respekt for at du velger å trekke deg. Takk for gode innlegg, og spesielt gode videoer - hadde vært kult om du fortsatte å lage filmer, og f eks legge dem ut på twitter!

Anonym ( Jente :P )

13.03.2014 kl.04:56

Jeg elsker bloggen din, jeg syns det er trist du skal slutte og blogge. Kommer til og savne bloggen din !!! Jeg har veldig dårlig selvtillit... Pga rosabloggere, som viser sine ´perfekte´ kropp -.- Og hvor store pupper de har. Men du fikk meg til og få bedre selvtillit! Tusen takk <3 Lykke til på bibelskole :)

Michelle

13.03.2014 kl.06:22

For å være helt ærlig, blei eg faktisk litt lei meg. Eg har vert fast leser hele tiden. Men det er jo

selvfølgelig ditt valg. Kommer alltid til å se opp til deg Sarah.

Frida

13.03.2014 kl.06:23

Du er verdens kuleste!! Eeelskeer deg!<3 Lykke til videre, og ha et fint år, det fortjener du! Du har hjulpet meg med å ikke ta meg selv så høytidelig, og takk for det!<3

Grethe

13.03.2014 kl.07:02

Kommer til å savne deg !!<3

Johanne

13.03.2014 kl.07:21

Så utrolig bra at du har valgt å gå på bibelskole!! Jeg håper du får det megasupert videre :D

Lala

13.03.2014 kl.07:27

Ååh :( så trist :( men ønsker deg lykke til videre!❤️

13.03.2014 kl.07:53

Ååå, kommer til å savne bloggen ♥ men bra gjort å klare å ta ett valg om å legge den ned, dersom den har stressa deg så lenge! Kult at du går på bibelskole forresten! :-) lykke til med alt !!♥

Annika

13.03.2014 kl.07:55

Jeg begynte nesten å gråte, haha! Synd at du slutter.. Det har vært utrolig gøy å lese bloggen din! Du er en helt fantastisk kul jente, og selvom jeg leser noen av disse rosabloggen (og andre blogger..), så har jeg likt din best. Kos deg videre! Gratulerer med dagen som var forresten!:)

Jakob

13.03.2014 kl.07:58

Lykke til videre! Kos deg! :)

Johanne

13.03.2014 kl.07:58

Tusen takk for at du starta bloggen her! Den har virkelig hjulpet meg med å få bedre selvtillit! Du er helt rå!

13.03.2014 kl.08:15

Glad for at du fortsetter på insta! Heier på deg ! ;)

13.03.2014 kl.08:27

Takk for at du hjelp meg når selvtilliten var på værst!

Du er best Sarah

13.03.2014 kl.08:28

Har du blitt hjernevasket av menigheten nå siden du slutter? jaja lykke til videre, bare pass på så ikke sekten tar over livet ditt...

Oda

13.03.2014 kl.08:33

Har fulgt deg helt siden start, og tusen takk for at du har fått meg til å smile på mine verste dager. For å ikke snakke om selvtillit!

Og gratulerer med dagen:) Ble 20 år selv den 25.feb!

Du er best, alltid<3

Jente

13.03.2014 kl.08:38

Hei !! Vil bare si at bloggen din var/er fantastisk ! Jeg syntes du er veldig modig ,som tørr å ta bilder av deg selv når du sitter på do ;) når jeg såg bloggen din for første gang tenkte jeg "denne bloggeren må vere den rareste av alle bloggere " vertfall når du tar bilder når du er på do XD jeg fikk meg en god latter Når jeg så det bildet :) we will never forget you !! Elsker deg !! <3

Camilla

13.03.2014 kl.09:05

Det har vært utrolig morsomt å følge deg på bloggen, supert med litt variasjon fra alle de andre! :) Håper du får det fint videre. Lykke til! <3

Rebekka

13.03.2014 kl.09:08

Lykke til videre Sarah! 😀 er utrolig bra at du skriver om troen din å menigheten din på bloggen, du har mange som ser opp til deg, å dette er en bra måte å påvirke folk på! Forsett å ha Jesus i livet ditt😀

Cathrine

13.03.2014 kl.09:30

Gratulerer så mye med dagen som var :)

Har fulgt bloggen din siden du startet, jeg har ledd så tårene har trillet og lest hver et innlegg med et smil. Synd at du velger å slutte, men forstår deg samtidig veldig godt. Ønsker deg masse lykke til videre Sarah :)

TheA

13.03.2014 kl.10:04

Åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

Charlotte

13.03.2014 kl.10:23

Gratulerer med dagen din som var Sarah!! :) Jeg synes det er ordentlig trist at du slutter å blogge - nå må jeg fjerne hurtiglinken til siden din! Har vært innom hver eneste dag i en veldig lang tid nå, og jeg kommer til å savne det. Veldig glad for at du fortsetter på insta hvertfall:) Jeg har virkelig blitt inspirert av bloggen din, og blitt minnet på hvor viktig det er å ha humor når det gjelder en selv og alle situasjonene man kommer i. Man kan komme langt med litt selvironi! Og mest av alt, beundrer jeg deg for at du tør å være deg selv. Jeg er en som synes det er vanskelig å akseptere at man er den man er, og derfor ser jeg opp til deg. Takk for at du har delt så mye av deg selv! :)

Mari-

13.03.2014 kl.10:48

Takk for skråblikk og humor du har bidratt med her i bloggverdenen! Flott at du kjenner etter hva som er riktig for DEG, alt annet ville blitt feil i lengden. Lykke til videre, Sarah!

Daniella

13.03.2014 kl.11:23

Lykke til videre! :)

Kakedamen

13.03.2014 kl.12:14

Jeg har hele tiden hatt en enorm respekt for deg og nå ble den ikke mindre! Du rocker Sarah! Lykke til videre med alt :)

Tone

13.03.2014 kl.12:22

Det har våre kjekt å følga deg Sarah :D Lykke te vidare!

vilde

13.03.2014 kl.12:27

Fikk en liten tåre i øyet når æ læste det hær.. jaja :'( Lykke til Sarah! You will always be my numer one av beste blogg

Hedda

13.03.2014 kl.13:20

Du er herlig!! Kjempemorsom!! Min favorittblogger✌️💗💗

natalie

13.03.2014 kl.13:30

I LOVE U SARAH!!!!!!!!!

Dette er driiit trist..du er jo verdens beste blogger. Alle innleggene dine var geniale! Lykke til videre <3

Nathalie

13.03.2014 kl.13:45

Ble faktisk litt trist av å lese dette. Lykke til videre i livet ditt Sarah, det har vært en glede å lese bloggen din! :)

hallo!

13.03.2014 kl.13:49

fulgt deg helt fra starten.. du har vært den jenta som har hjulpet meg mye..stå på! jeg heier på deg!

Vigdis

13.03.2014 kl.13:57

Stolt av deg, Sarah!!!!!!

Linn Therese

13.03.2014 kl.14:07

Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen! Du er en så varm og jordnær person, og nettopp derfor tror jeg du er rett person å spørre i dette tilfellet her.

Jeg vil nemlig informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Siden du har en såpass stor blogg med så mange lesere daglig hadde jeg satt kjempe pris på om du ville delt videoen i et innlegg, slik at flere får hjelp av den.

Jeg har selv vært der, så langt nede, og forteller om dette i videoen. Det er en video om min historie. Historien om angsten som er blitt en del av min hverdag. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

http://www.vektlofterjenta.com/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/

Robin Schorling

13.03.2014 kl.14:12

NEEEI!! Du kan bare ikke! I LOVE U TOO MUCH SARAH!!

Vil hvertfall si at du er en av de aller beste<3 Lykke til videre!

Anja

13.03.2014 kl.14:15

Jeg likte bloggen din sikkelig godt det var den eneste bloggen som ikke handlet om det perfekte liv. Å du gjorde at jeg også fikk bedere selvtilitt!! Kommer til å savne bloggen din sikkelig når jeg leser alle disse rosabloggerne! du har en humør som er helt rå å du e å helt awsome! digge deg! Utrolig dumt at du skal lutte det var deg jeg håpet at du ikke skulle etter å ha tatt en pause. men det viktigste er jo at du har det bra å trives:) jeg skal fortsatt folge det på instagram å jeg håper at du legger ut mange bilder der, sånn at leserne dine får se hvordan du har det :) I Will miss you Sarah!

13.03.2014 kl.15:28

Lykke til videre, men ja, bloggen din begynte å bli kjedelig etter 1 uke :P Huff, ikke slemt ment, du er en herlig person :)

13.03.2014 kl.15:30

LYKKE TIL VIDERE! MEN ÅÅRH , BLIR KJEDELIG UTEN DEG :( IKKE SLUTT :(

mária

13.03.2014 kl.15:37

trist at du skal slutte! Jeg er så glad for at vi har sånne personer som deg her i verden. Er så gad for at du lagde denne bloggen! Det var godt å vise de andre top bloggerne at mote, opprasjoner, slankhet, og alt annent ikke er det eneste man må gjøre for å komme på topplista. DU INSPIRERTE MEG, OG DU VIL ALLTID GJØRE DET<3 ELSKER DEG <3

Elisabeth

13.03.2014 kl.15:39

Ta vare på deg selv <3 Du er en fantastisk person!

13.03.2014 kl.15:55

Trist, men skjønner deg godt:) må være ett stort press! Tusen takk for at du har hjulpet meg og mange andre jenter på veien til å akeptere seg selv mer og ikke se på seg selv så sykt seriøst og høytidelig! Kjempe kult at du er kristen også forresten og at du skriver det! Møtte deg på Pitstop i sommer:)

Glad i sisteplass <3

13.03.2014 kl.16:13

Takk for blogginga Sarah :D har vert artig å ha ein son blogger som deg ;) artig, morsom, ekte og kristen :) (er kristen sjølv) vil si at eg er glad i deg, men du veit ikke kem eg er :3 du er verdifull og unik ! <3 du er elsket! Tusen takk for den artige bloggen ! Lykke til vidare! Heier på deg :)

13.03.2014 kl.16:16

Takk for bloggen <3 <3

Stina

13.03.2014 kl.16:25

Skulle ønske du ikke ville slutte :,( Men som du sa; Vi har hatt mange fine stunder. Du er morsom! Du er elsket. Fortsett å ikke ta deg selv høytydelig. Det gjør deg til en bedre person! Lykke til!

13.03.2014 kl.16:39

du er ennå best <3 lykke te videre <3

Elise

13.03.2014 kl.17:11

Har ikke lest bloggen din fast, men har vært innom litt her og da - men den har vært veldig bra :-) Liker at du skriver at du går på bibelskole! Kjempe bra av deg, er kristen selv, og det er jo ikke alltid like lett å si det. :-) Bra at du fortsetter å være deg selv :)

Suzii

13.03.2014 kl.17:12

Hei! Ikke kommentert så ofte på bloggen din, men jeg har fulgt med i rykk og napp! :) Har vært glad for at du har vært deg selv på bloggen og ikke prøvd å være noen andre. Blogging tar mye tid og krefter, så skjønner du vil slutte også. Ønsker deg masse lykke til videre med hva du måtte finne på å gjøre i livet! Bare følg hjertet ditt!<3 Synes du er jordnær og god! Kos deg på bibelskole! Amen! ;) <3

Mariaaa :D

13.03.2014 kl.17:13

Hei Sarah!

Jeg pleier aldri å kommentere på blogger, men dette er virkelig et unntak. Det er trist at du skal slutte å blogge, siden du var annerledes enn de bloggerne vi har for mange av, nemlig rosabloggerne. Allerede til nå har ei jente i klassen min tatt silikon og to har tatt restalyne.. noe som jeg syns er rosabloggernes feil, siden de alltid poengterer at hvis det er noe man ikke er fornøyd med - fiks det ;) men du fikk folk til å skjønne at man ikke skal ta seg selv så høytidelig, men å bare være den personen man er skapt som er nok. Blogg Norge trenger deg! Takk for at du har vært der, du har virkelig gitt meg styrke og mot til å ikke være som alle andre. Gitt meg selvtillit nok til å kunne dra på feter, selv om jeg var den eneste som ikke drakk. Du har vært fantastisk, og en inspirasjon for oss alle. Lykke til videre i livet :)

Håp vi møtes ein dag. Hilsen ei lita innfeita fettlørva med tillnavnet Bedaria

Aurora

13.03.2014 kl.17:43

Synd at du slutter, men ville bare si at du har gitt med enorm selvtillit og stor troen på meg selv.

Har hatt det vanskelig, nå går det bedere.

Hjertelig hilsen Aurora 10,

Karoline

13.03.2014 kl.20:12

Du er skjønn! Har vært kjempe gøy å følge deg, og fått mange latterkuler av innleggene dine!

Lykke til videre i livet :) Digger deg!

Vilde

13.03.2014 kl.20:14

Det er utrolig trist du skal slutte, men forstår deg utrolig godt. Du er i følge meg den beste bloggeren, du er jo så skjønn! :-) lykke til videre, Sarah <3

Bente

13.03.2014 kl.20:43

Jøss, no ble jeg overrasket, men du for en respekt jeg har for deg ! Har fulgt bloggen din hele tiden, og fundert veldig på hva som gjorde at du ikke skrev mer. Skjønner det har tatt mye krefter av deg å hele tiden skulle være morsom, finne på nye artige innfallsvinkler osv.

Alt til sin tid er det noe som heter, og jeg synes du avslutter med stil, du er ei flott jente, takk for at du har delt så mye med oss.

Ønsker deg lykke til videre og håper du finner deg selv gjennom dette året, kanskje du til og med finner kjærligheten, hvem vet :)) lykke til med livet ditt videre, klem til deg <3

Trist..

13.03.2014 kl.21:02

Må si at det faktisk er litt trist, at du velger å slutte å blogge, selv om jeg ikke har lest bloggen din nå i det siste. Jeg husker deg så godt da du nettopp hadde kommet på topplista, boom. Du gjorde noe helt nytt som ingen andre hadde gjort før. Det kom som slaget. Det traff meg rett i sjela, og det tror jeg det gjorde for mange andre også. Du turte å vise deg fra din egentlige side, ikke alltid perfekt, og det er det fortsatt ikke mange som tørr å gjøre enda. Men du åpnet opp for det, og på grunn av det så er ikke jeg lenger like redd for å vise meg stygg.

Jeg kommer til å savne deg, selv om, som sagt bloggen din visnet litt bort i slutten. Du gjorde noe stort, som jeg sikkert aldri kommer til å glemme. Det skal du vite! Håper jeg kommer til å se deg noen annen plass som på tv eller ja, et annet sted i media. Du er kul. Stå på videre!

Klem fra meg <3

13.03.2014 kl.21:02

<3

13.03.2014 kl.21:06

Trist at du slutte, men jeg vil ønske deg lykke til videre~

Sølvi Birgitte Wærness

13.03.2014 kl.21:14

Jeg har lest bloggen din en god stund og jeg liker bloggen din :) Veldig synd at du skal slutte å blogge, for du er en veldig god blogger å du tørs å vise deg fram i bloggen din :) Men lykke til videre :)

leiseg

13.03.2014 kl.21:30

neeei :OOO

Lene

13.03.2014 kl.21:33

Trist at du slutte å blogge, nå har eg kje mine daglige latterkuler som du servere meg lenger...

Har hvertfall vært kjempe gøy og følge deg! Kos deg videre på bibelskole <3

God Bless! <3 <3

Serine Jacobsen-Nordby 💕

13.03.2014 kl.22:06

Gratulerer med som har Sarah! Det var utrolig kult i køen med dere på Selena Gomez konserten! Du er en herlig jente! Jeg hadde også bursdag 25. Februar btw 😏! Og hvis jeg ikke møter på deg i gatene i Oslo en dag; lykke til videre 😊

Synneva

13.03.2014 kl.22:13

Så utrolig dumt at du slutter å blogge! Jeg husker at jeg synes du var så utrolig kul som ikke tok deg noe høytidelig! ❤️ Men jeg forstår deg, jeg hadde også syntes at gratis ting var utrolig kjekt i begynnelsen, men etter hvert kjipt å vite at du ikke skulle betale noe. Jeg vil ønske deg lykke til videre! Og takk for at du tør å være deg selv! ❤️

Henriette

13.03.2014 kl.22:14

Lykke til videre! Herlig er du!:)<3

13.03.2014 kl.22:42

Lykke til videre i livet! Har elsket denne bloggen fra første gang jeg leste den, og du er et stoort forbilde! :)

14.03.2014 kl.00:06

Lykke til!

14.03.2014 kl.00:21

Du er best, håper du får et bra år!:)

Lene Cecilie

14.03.2014 kl.00:28

Du er en super jente, det er ikke mange som hadde tørd å lage en slik blogg du har hatt. Det har vært kjekt å følge deg, kjekt å høre at du har mange venner og høres ut som du har det bra :) Lykke til videre i livet <3

Martine

14.03.2014 kl.00:55

Masse lykke til på bibelskole! Har lyst til å gå på Filadelfia selv..

U go girl!

Sara

14.03.2014 kl.01:42

Kom tilbake på twitter, det er der du hører hjemme <3 peace :-*

14.03.2014 kl.07:30

Lykke til videre, Sara!

Wania

14.03.2014 kl.08:24

Vær så snill! Ikke slutt😭

14.03.2014 kl.09:19

neeeeei!ikkje slutt

Martine

14.03.2014 kl.09:27

Kjære Sara! Tusen takk for alle de fine innleggene du har delt med oss på bloggen din. Jeg har virkelig satt pris på det og fulgt deg fra starten. Er ikke av de flinkeste til å kommentere, men føler jeg må kommentere nå. Du har fått utrolig mange fine kommentarer her og ta dem til deg. Det viser bare hvor mye du har gjort for så mange! Bloggverden/ norge har blitt et samfunn hvor få passer inn og det meste skal være perfekt. Det at du laget innlegg om andre ting enn trening, dietter, fyllefester og operasjoner var utrolig deilig! Allikevel er det bra at du er sterk nok til å legge bloggen til side, når det ikke føles riktig. Det aller viktigste er selvfølgelig at du har det bra <3 Du er et originalt menneske som kommer til å få et bra liv, med mange mennesker rundt deg :D Gleder meg til å følge deg videre på instagram, inntil videre vil jeg ønske deg en strålende dag og et god liv videre. Det fortjener du, unike, vakre, morsomme og sjarmerende Sara. Takk for at du er du :D <3

Silje

14.03.2014 kl.09:43

Gratulerer med dagen som var :-)

Veldig trist at du slutter, men ønsker deg lykke til videre! Takk for alt

14.03.2014 kl.10:57

<3

Nonnen

14.03.2014 kl.12:59

Og der har jeg ikke noe mer å gjøre på blogg.no

Takk for alt! Du er best! :)

Elise

14.03.2014 kl.15:56

Jeg forstår deg så inderlig godt Sarah, og jeg håper at du nå får energien mer tilbake!

Det har vært fantastisk å følge deg, og på lista mi vil du aldri komme på sisteplass :-)

Jeg håper du likevel kommer til å fortsette å twitre, og fortsette å lage morsomme kollasjer! Du er jo tross alt utrolig morsom, og jeg håper du får mer glede av det selv når du slipper å tvinge det frem i tre innlegg om dagen :-)

Lykke til videre Sarah, du fortjener det beste!

14.03.2014 kl.16:36

Lykke til videre :)

egedenne

14.03.2014 kl.18:39

Jeg stoler ikke helt på at dette er tilfellet :) Men om det er sant, så er det synd. Du er nemlig et frisk pust blant blogger!

Lisa

14.03.2014 kl.20:05

RESPEKT!

14.03.2014 kl.22:51

Elsker deg Sarah😍 lykke til videre😘

14.03.2014 kl.22:58

Lykke til videre! kommer til å savne deg, griner akkurat nå...

Ingrid

14.03.2014 kl.23:37

Jeg begynte seriøst å grine når jeg leste dette, huff. Du er sterk, vakker og perfekt, og jeg har elsket bloggen din! Du må stå på videre i livet, og ha det gøy. Om ikke blogging er noe for deg, så finn deg noe du liker å drive med, og noe som er noe for deg. Jeg håper ikke dette er slutten for hele bloggen, for det er veldig trist å se at en så dyktig og flink blogger slutter.. Ha det fint videre i alle fall, så håper jeg vi ser mer fra deg. Du gir meg selvtillit hver dag, og jeg er så glad for at det finnes folk som deg her i verden.

Ha det fint videre!

Marita

15.03.2014 kl.01:42

Nå sitter jeg her med tårer i øynene.. Kjære vakre, gode Sarah. Jeg føler at ved å lese bloggen din har jeg på en måte blitt kjent med deg. Jeg har fulgt deg siden du oppretta denne bloggen, og til slutten. Skal ærlig innrømme at jeg tok en lang pause fra bloggen, men det var fra blogger generelt. Uten at du selv er klar over det så har du hjulpet flere tusen jenter Norge rundt. Selvtilliten du bringer til bordet er helt utrolig. Selv er jeg ganske sjenert (o.l), så bildene og innleggene du legger ut har satt et stort preg på meg. (positvit ment) Jeg tar mye lettere på ting, og ingenting blir tatt veldig høytidlig lenger. Nå skal ikke jeg skrive en hel bibel om hvordan jeg oppfatter deg, men jeg vil at du skal vite at bloggen din gjør en forskjell i hverdagen til mange. Selvom du kanskje ikke innser det selv så er du virkelig en nydelig jente. Selv på bildene med dobbelt hake/uten sminke så er du vakker, det mener jeg.

Jeg ønsker deg all lykke til videre, Sarah. Måtte du ha mye glede igjennom livet ditt, finne kjærligheten og få et sabla flott liv! Det fortjener DU.

..

15.03.2014 kl.22:54

IKKJE SLUTT EG MEINE DE! DU E DEN BESTE BLOGGEN EG NOGEN GONG HAR LEST!!!!!!!!!!!!!!

Meg

15.03.2014 kl.23:08

Lykke til vidre da.

Jeg har fått mye bedre selvtillit og tar meg selv ikke så høytydelig lenger, du har vært stor inspirasjon for meg, jeg ligner ganske mye på deg når det kommer til være måte.

Kommer til å savne å klikke meg inn på bloggen din vær da❤❤

Therese

15.03.2014 kl.23:41

Kjempe trist at du slutter! Lykke til videre, Sarah - du var og kommer alltid til å være verdens beste blogger :D Jeg digger deg, Sarah!

- I love you ♥

16.03.2014 kl.00:14

Kjære Sarah!

Det å sitte på driteren og hele tiden tenke på dobildene dine vil ALLTID få meg i godt humør!

Følg hjertet ditt og lev livet ;)

Jofrid Helene

16.03.2014 kl.00:24

Så bra at du har funnet ut hva du vil:) Har digget deg fra første stund og har alltid syntese at det var noe bra ved deg!! Så gøy å lese at du går på bibelskole og i menigheten Filadelfia Oslo. Og det beste av alt at du døpte deg:D rett og slett fantastisk! Døpte meg når jeg var 17(om jeg hugser riktig) og gikk selv på bibelskole i Bergen for et år siden, fantastisk gøy:) Lykke til videre, og gjerne oppdater instagram oftere!:) sjekk gjerne ut min insta: jofriid. Har sett spammingen til madsbjo, kjenner han sann litt, hehe. Bli med han til Stadlandet en gang om han skal i sommer, mye bra folk her!! :D hahaha:D

16.03.2014 kl.01:28

Det var trist at du skulle slutte blogge men det er så absolutt fullt forsåelig. :) men du hadde passet utrolig bra som en youtuber, siden da er man ikke forplikta til å skrive innlegg hver dag og det finnes så utrolig mange morsomme challenger. Håper du lager deg det hadde desidert abbonert på deg! Du hadde vært sinnsykt morsom

Xoxo

Lotte Cornelia Ninja Fagerheim

16.03.2014 kl.03:09

Jeg har vært i noen begravelser og kjent på sorg, trist stemning og avsluttelse på noe som har vært så vakkert. Jeg har aldri sett på meg som typen til å skrive blogg, det ligger ikke i mine gener eller noe og jeg mangler mye interesse for å skrive om tingene jeg får i posten. Jeg forstår deg på mange måter og skjønner at du velger å slutte. Livet ditt er trossalt det som skal komme først, ikke bloggen! Uten daglige oppdateringer fra deg, kommer det dessverre til å bli et utrolig kjedelig blogg-Norge, men det fine er jo at vi fortsatt kan lese dine gamle innlegg og smile av din fantastiske utstråling og selvironi. Jeg har aldri sagt dette til en blogger før, men jeg ELSKER deg! <3 Nyt livet videre :)

16.03.2014 kl.11:06

Jeg synes du har vært morsom hele veien og har alltid likt bloggen din og syntes den var interessant. Du har fått meg til å le så utrolig mange ganger!

Du er nydelig

benedicte

16.03.2014 kl.11:48

Kjære Sarah,takk for at du tar vare på deg selv,og for all selvironien og uglamorøse sidene av livet du har vist,det har gjort en større forskjell enn du aner for meg og andre. Og fantastisk å høre at du har døpt deg:) Jeg diggerbdeg,lykke till videre,God bless:-*

kathrine

16.03.2014 kl.14:05

Endelig slutter du. Du ble jo bare dårligere og dårligere. Dette er det beste for alle at du slutter. Men takk for at du var morsom de første måndene. Du var genial da.

Renate

16.03.2014 kl.16:49

Utrolig synd du slutter, men lykke til videre. har fulgt bloggen din fra dag 1 og håper dette ikke er slutten.

Miriam

16.03.2014 kl.18:30

Så utrolig kult at du står fram som kristen! Jeg er også kristen! Utrolig dumt at du slutter og blogge, men fram til nå så synest jeg du har gjort en utrolig bra jobb! Du er så sykt kul! Tror virkelig ikke det er mange som har stått fram på topplisten at de er kristen, så all kreds til deg!

Håper du får ordne deg tur til Hawaii og alt det der, virker utrolig gøy! Har så lyst til og gjøre det samme en dag!

Hadde vært sykt kult vist du sendte meg en direktemelding på instagram eller noe sånt, så jeg hadde vist at du så meldingen! jeg heter myfunnylifeasmiriam! Du er så kul, digger deg! :D

Eilen

16.03.2014 kl.19:53

Jaja... Har hatt fine stunder med deg på bloggen din:)

Så synd at du skal slutte😑 men skjønner deg....

Du er et av mine forbilder💪👍....!!!

Marita

16.03.2014 kl.22:27

Heia deg !!

du har gjort en god jobb med å få frem litt "selvuhøytidelighet"

You go sister !!

17.03.2014 kl.12:41

<3 <3 <3 !! digger deg! du har gitt meg utrolig mye inspirasjon! Det beste er at du har det bra! mye av kommentarene er det jeg tenker også!! loveu<3<3

maja

17.03.2014 kl.16:13

takk for alt Sara! du er yndlingsbloggern min, og du ska ha cred for at du har greid å vær d sjøl heile veien! :) du er btw masse bedre enn alle rosabloggerne, men e forstår at presset er stort:) du er forresten kjempemorsom, digge d:) lykke te videre, kjem te å savn bloggen din:))

Solveig

17.03.2014 kl.18:37

Takk for alt (huff, det hørtes trist ut..)

Men serr, du er fab. Liker deg.

Jeg synes at de te rsinnsykt bra at du står frem som kristen, det er ikke alle som tør! Har selv ikke hatt noe problem med det, siden jeg alltid har gått på kristne skoler, der det heller er mer uvanlig å ikke være kristen :)

Uansett: Du har gjort mye bra gjennom bloggen! Den måten du gjør ting så uhøytidelig og sånn, det er fantastisk<3

TAKK!

Gud velsigne deg, syyyke menneske <3

maryam

17.03.2014 kl.20:49

Hei Sarah <3

Det er dumt at du skal slutte :(

Men før jeg sier hade, vil jeg bare si at: Denne bloggen har fått meg til å le og smile, etter en trist dag, dum dag eller en sliten/vanskelig dag. Spesielt den dagen en hund jeg er glad i fikk kreft og måtte opperere (nå går det veldig bra med henne, og hun kommen sansyligvis ikke til å dø). Du har fått meg til å le masse! Lillesøsteren min på 8 år, er og glad i bloggen din! Hun stikker innom her masse ;) Det var gøy så lenge det varte vet´u XD

Hilsen diinhjelp (maryam)

18.03.2014 kl.01:09

Tusen takk for et kjempeflott år♥ Respekterer selvsagt valget ditt og er så glad for deg at du har det så bra - det gjør meg utrolig glad:) Du er og blir unik, på så mange mange måter! ALL lykke til videre, kjære deg:)

Ellen x2

18.03.2014 kl.03:27

Vi vil gi deg en klem for du er så bra! forstår deg og keep it up sista

klemmer fra ellen x2 #ywammaui #hawaii

18.03.2014 kl.12:36

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei!!

19.03.2014 kl.15:38

digger deg saaaarah. keep doing ur thang gurl (y) (y)

Monica

19.03.2014 kl.22:02

Syns det er kjempebra at du setter deg selv og dine ønsker/behov foran en blogg!

Jeg har smilt mye i den perioden jeg har fulgt med på bloggen din. Elsker selvironi!

Syns også at det er flott av deg å skrive en forklaring og farvel - så slipper man å måtte vente på mer. Masse lykke til videre i livet Sarah! Takk for alt^^

dianaa96

20.03.2014 kl.20:52

Lykke til videre!!

Janne!

21.03.2014 kl.09:05

Hey!

ikke slutt! det at du ikke er sånn typisk blogger er jo det jeg liker! Jeg elsker det at du gjør dine egene ting :D. DU ER GENIAL! skal ikke tvinge deg til og blogge videre! men jeg er ikke skuffet over deg bare så du vet det, og jeg elsket bloggen din som den var ;)!!

Isabell

21.03.2014 kl.15:06

Takk for din tid! Digger at du er deg selv og tar deg selv så lite høytidlig!

Lykke til i framtiden :)

tamtam1life.blogg.no

21.03.2014 kl.17:37

Fint at du hadde en fint tur.

Men det jeg har egentlug lyst til å su at du burde fortsette å bligge til INGEN leser bliggen dun. De som sier at du har blitt kjedelig i det sisste syntes jeg du ikke skal tenke på MEN på de som fortsatt liker deg og leset bliggen din og det betyr vell at de vill at du skal fortsette å blogge. Husk at de som ikke liker deg skal du bare si til: " hvis du ikke liker bloggen så får du bare vente til deb er mer intressang og hvis ikke, så slutt å les den" ikke sant? Fordi du har fortsatt mange tusen som leser bloggen din. TENK DEG. DU ER I NORGES TOPP LISTEN. Ikke gji opp det fordi det er ikke enkelt og komme dit....med mindre det er DEG da ;)

Så tipp topp tommel opp. FRA DIN STORE FAN :)

les bloggen min: tamtam1life.blogg.no

Maia

21.03.2014 kl.21:31

Så dumt! :( Du er jo bare herlig!

YEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS

23.03.2014 kl.18:54

JIPPI HATER DEG!

Mona

26.03.2014 kl.14:52

Lykke til videre, Sarah♥

31.03.2014 kl.17:11

du har virkelig hjelpt meg igjennom mye, elsker deg Sarah! du er fantastisk

Ina

04.04.2014 kl.15:32

Jeg vil savne deg skjempe mye ;(

Amalie :)

04.04.2014 kl.17:56

NEEEEI! :( enste bloggen jeg liker

Henriette

06.04.2014 kl.19:59

Lykke til videre! Syntes det var genialt å ha en blogg som dette, men når du ikke liker det å blogge så godt, syntes jeg det var rett💗 Takk for at du hadde denne bloggen for oss❤️❤️

Camilla K. Sivertsen

08.04.2014 kl.16:30

Jeg trenger deg til reportasjen min, så ikke slutt helt da. Jeg bør ha svarene innen midnatt. Så om du er villig til å bli intervjuet av meg, kan du svare på gmailen min: camillaksivertsen@gmail.com

Takk .

-c-

sunni

13.04.2014 kl.18:50

Esom jeg savner de kule innleggene dine, de fantastisk inspirerende bildene dine, alt det koselige du skrev men mest av alt savner jeg deg!

Du hadde tidenes råeste blogg, alt du sa og gjorde var på en eller annen artig måte så skøy. Ingen andre bloggere kunne måle seg med deg, du var helt unik. Ingen vill erstate frøken siste plass i mine øyne. En dag som denne hadde jeg virkelig trengt og lese og se bilder fra dagen din, du var et høydepunkt på dagen om jeg hadde hatt de tungt. Håper virkelig at du finner veien tilbake med blogging!

Håper du leser dette for du er bare helt fantastisk!

Andrea

22.04.2014 kl.15:16

Takk for alt Sarah <3 du er topp

26.04.2014 kl.11:41

Ble nesten rørt <3

Line Mathilde

09.05.2014 kl.15:38

Hvor er kjolen du hadde på deg på konfirmasjonsgudstjenesten ifra? Har du link elns ?

Frida Andersen

05.06.2014 kl.11:17

Du er rå!! Digger at du står for den du er - du inspirerer andre til å være seg sjæl!! Awesome at du går på filla - Gud har store planer for livet ditt!! Sjekk ut Romerne 8, 38-39 :) Stå på!!

Andrine

15.06.2014 kl.01:01

Savner deg! ♥

26.06.2014 kl.14:09

DU KANKE SLUTTE OG BLOGGE !!!!!!!!1

Julia

27.06.2014 kl.20:11

I dag kom jeg plutselig på at jeg ikke hadde vært innom bloggen din på lenge, og da måtte jeg selvfølgelig sjekke, og jeg ble ganske skuffet da det sto at du skulle slutte. Jeg kommer til å savne bloggen din veldig mye, men om du ikke liker å blogge så bør du jo heller ikke gjøre det ;)) Og så vil jeg bare si lykke til videre, og at du har vært en utrolig morsom, og flink blogger!

Anne G ! <3

01.07.2014 kl.21:23

Håper og trur du fortsetter å legge ut crazy bilder på instagrammen din ! Jeg digger alt ved deg ! Stå på videre sarah ! <3

Ingrid Lovise

07.07.2014 kl.22:44

Kjære Sarah. Visste ikke før nå at du hadde sluttet å blogge, dumt. Så deg på Skjærgårds. Du er vakker!

Emilie

14.07.2014 kl.13:26

Jeg digger bloggen din!!! Jeg har nettopp fått blogg, håper du vil ta en titt! Det hadde betydd utrolig mye<3

19.07.2014 kl.22:43

KANDUPLIIIIIIISSSSSBEGYNNEÅBLOGGEIGJEN???!JEGDIGGERDEG:DINGENANDREBLOGGEREKANMÅLESEGMEDDEG!DUERFANTASTISK.

#CAPSLOCKERKULT

#SARAHSTARTOPPBLOGGENIGJEN

Kul

07.08.2014 kl.20:30

Synd😭

Kul

07.08.2014 kl.20:43

Digga bloggen

Mathyas

15.09.2014 kl.08:57

Jeg hater deg

Jørgen

15.09.2014 kl.09:00

var på tide

Mathyas

15.09.2014 kl.09:00

Hater deg sykt

Affection

07.10.2014 kl.17:14

Nå har du vært borte herfra i over et halvt år, men fortsatt ikke slettet bloggen. Så da synes jeg du kan overraske med et comeback now and then. Regner jo med at du kanskje titter innom her av og til, og leser noe eller sjekker eventuelle kommentarer da det alltid er noen som vil legge igjen noe. Av de bloggerne opp igjennom topplistene er vel du og tegnehanne de to som har gjort seg best, da dere to har klart å spre mye mer usaklig og saklig glede enn alle de andre. Hvis du ikke kommer tilbake noen sinne innenfor bloggveggene, så får du ha masse lykke til utenfor bloggveggene :)

Andrea Moe Amundsen

12.11.2014 kl.17:08

leste gjennom hele og har fulgt bloggen din fra starten av.... hadde dårlig selvtillit i begynnelsen, men etter jeg begynnte å lese denne bloggen fikk jeg mye bedre. Nå er jeg faktisk en av de mest populære jentene i klassen. Så tusen tak du endret mitt liv også..:-))))

Hadde vært en ære hvis du ville følge meg på insta andrea_moe :))))

Loveu

Elisabeth

12.03.2015 kl.20:02

Har allerede gått et år <l3 Savn <l3

Skriv en ny kommentar

hits